https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Прочистване с капките Хепавитал при първичен склерозиращ холангит

0

Първичен склерозиращ холангит е фатално заболяване, което може да бъде стопирано, само ако бъде „хванато“ навреме

parvichen
Първичен склерозиращ холангит е заболяване на жлъчните пътища, които пренасят храносмилателната течност от жлъчката и черния дроб към тънкото черво. При първичен склерозиращ холангит е възпаление, което причинява наслагвания в жлъчните пътища. Тези наслагвания правят каналите твърди и тесни, и постепенно причинят сериозно увреждане на черния дроб.

Моето заболяване, което също е първичен склерозиращ холангит, прогресира бавно. Аз успях да го хвана навреме, но ако не бях обърнал внимание на здравето си, това можеше да доведе до чернодробна недостатъчност, повтарящи се инфекции, и тумори на жлъчните пътища и черния дроб. Трансплантация на черен дроб е единственият известен лек за първичен склерозиращ холангит.

Аз избегнах трансплантация на черния дроб, тъй като ми се наложи да си правя изследвания, заради болката, която изпитвах. Така наслагванията бяха уловени още в самото начало, и се разминах само със сериозно медикаментозно лечение.

След това продължих да поддържам здравето си, като спазвам много строга диета и правя редовно прочистване на черния дроб.

Пробвал съм почти всички известни алтернативни методи за прочистване на черния дроб, но най-много съм доволен след прочистването, което направих с капките Хепавитал.

Капките хепавитал са билков препарат, който може да се ползва не само ако сте болни от първичен склерозиращ холангит. Този препарат е чудесен за превенция на по-сериозните болести, както и за поддържане на оптимално телесно тегло.

инж. Васил Попов от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.