https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Само за момчета: 7 съвета при секс за първи път

1

Нормално е да се питаш за първи път дали първият ти сексуален акт ще се получи, ще ти хареса ли, приятелката ти, ще я боли ли

първи
Само за момчета: 7 съвета при секс за първи път

Все пак пристъпваш в непозната територия, а неизвестното колкото интригува, толкова и плаши. Предлагаме ти 7 полезни съвета.

1. Не бързай. Какво като приятелите ти са спали с момичета, а ти още не си? Всеки човек се развива със свой собствен ритъм. В случая е важно да удовлетвориш желанията не на познатите си, а само на двама души -твоите и на приятелката ти.

2. Създай подходяща обстановка. Покани я у дома, когато вашите ги няма и си сигурен, че няма скоро да се приберат. Подреди си стаята, запали уханни свещи, дръпни завесите, за да й помогнеш да се отпусне.

3. Трябва да я възбудиш. Преди същинския акт отдели достатъчно време за разговори, шеги, галене и целувки. Деликатно прокарай ръце по тялото на партньорката си, за да я опознаеш и да провериш реакциите й. Задачата ти става още по-сложна, ако и тя е девствена. Не я притискай, остави я сама да ти подскаже кога е готова.

4. Презервативът е задължителен. Понякога е достатъчно приятелката ти да е имала един-единствен сексуален контакт с друг човек преди теб, за да се е заразила с венерическа болест. Освен това не искаш да забременее, нали? Затова не се хващай на увещанията й, че взимала хапчета или че усещането било до-хубаво без презерватив. Сложи го – така ще предпазиш и себе си, и нея.

5. Бъди искрен. Признай си, че ти е за първи път. След това без заобикалки й покажи какво ти харесва и какво – не. Рано е да опитваш различни пози. „Мисионерската“ е достатъчна, за да навлезеш без стрес в света на възрастните.

6. Нямай прекалено големи очаквания. Изобщо не се надявай, че сношението ви ще продължи с часове и че тя ще вика като обезумяла. Най-вероятно първият ти акт ще трае едва 2-3 минути. Но сексът е като спорта – добри постижения се постигат само с упорити тренировки.

7. Дори да се изложиш, го изкарай на майтап. Няма страшно, това се случва и на възрастните мъже. Не губи надежда, другият път сигурно ще се получи по-добре, пише вестник „Всичко за семейството“.

Comments

1 thought on “Само за момчета: 7 съвета при секс за първи път

  1. Iskam da po pitam sled kato vece ne sam detstvena I sled tova iskam pak da go napravq hte boli li kajete mi molq zahtoto moqta detstvenost q premahna gynecolog I me rahiri ot dolo dali hte ima bolka sega pak a az sam na 30 godini

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.