https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как да привлечете нов партньор в живота?

0

Лятото е време за мечти за любовта, за партньор в живота

partnior
Нов партньор в живота може да се появи по всяко време. Но все пак… Някои могат да възразят, че вече са на възраст и не им прилича да мечтаят. Нищо подобно! Винаги трябва да се мечтае, тъй като по този начин формираме събитията в живота си. Законът е прост – преди нещо да ни се случи, първо трябва да се подреди като пъзел в главата ни…

Мислите са материални. Сигурно сте чували това твърдение, което за мнозина е спорно. Та нали мисълта не може да се види, не може да се пипне или усети на вкус. Въпреки това обаче с нас се случва това, за което си мислим (мечтаем, страхуваме се от него).

Мислите, заложени дълбоко в подсъзнанието ни, оказват влияние върху живота и програмират поведението ни дори без да го желаем. Смятате, че сте недостойни за нещо? Именно това подсъзнанието ви и ще осъществи в живота. Мислите, че никой не ви обича? Значи скоро наистина ще останете сами…

Ако, напротив, сте твърдо убедени, че обикновените мъже са недостойни за вас, че за ръката и сърцето ви трябва да претендира единствено милионер, бъдете сигурни, че наистина ще се омъжите за богаташ дори и да не можете да си го представите.

За съмняващите се привеждаме пример: попрезряла девойка се оплаква от липсата на обожатели. На въпроса: „А какъв мъж искаш?”, тя замечтано отговаря: „Ами всъщност не зная… Имам много условия. Навярно все още не се е родил такъв. А и да се рода, не е ясно дали ще ми обърне внимание…”. С такава настройка принцът непременно ще ви подмине. А и как да ви обърне внимание, щом самите не си вярвате?

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.