Паническото разстройство победих с капките Стресовитал

Минах през някои доста трудни времена, докато постигна пълен разцвет на паническото разстройство

panicheskoto razstroistvo
Един ден, под влияние на паническото разстройство, но без да знам, аз буквално се втурнах в болницата, но изследванията и ЕКГ-то, което ми направиха, не дадоха резултати, нито пък успяха да открият дали ми има нещо.

В крайна сметка минах през кабинета на психиатъра. Малко след това аз бях освободен с диагноза паническо разстройство. Оттогава нещо се промени при мен. Паническото разстройство ме накара да действам и да мисля за неща, за които преди никога не съм мислила.

Имах и усещане за парене в гърдите ми, слабост и се чувствах толкова уморена постоянно, че не можех да стоя права. Моето безпокойство е толкова ужасно, че спрях да се храня нормално. Аз просто се сринах.

Три пъти за една седмица отидох на лекар, като се оплаквах от виене на свят и горещи вълни. Лекарят каза, че всичко е нормално и че аз просто трябва да се отпусна и да дишам дълбоко.

Тогава реших да взема нещата в свои ръце и открих в интернет информация за капките Стресовитал, които са билкови капки и действат точно при такива състояние, като моето. Два месеца ги употребявах, и след още два от паническото ми разстройство не беше останало и следа. Е, имах дребни прояви на уплах и паника, но като цяло изобщо не се чувствах така, както се чувствах преди.

Капките Стресовитал помагат не само при паническото разстройство, като цяло, но и при други състояния, свързани с безпокойството.

Николина Фотева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.