https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Паническото разстройство победих с капките Стресовитал

0

Минах през някои доста трудни времена, докато постигна пълен разцвет на паническото разстройство

panicheskoto razstroistvo
Един ден, под влияние на паническото разстройство, но без да знам, аз буквално се втурнах в болницата, но изследванията и ЕКГ-то, което ми направиха, не дадоха резултати, нито пък успяха да открият дали ми има нещо.

В крайна сметка минах през кабинета на психиатъра. Малко след това аз бях освободен с диагноза паническо разстройство. Оттогава нещо се промени при мен. Паническото разстройство ме накара да действам и да мисля за неща, за които преди никога не съм мислила.

Имах и усещане за парене в гърдите ми, слабост и се чувствах толкова уморена постоянно, че не можех да стоя права. Моето безпокойство е толкова ужасно, че спрях да се храня нормално. Аз просто се сринах.

Три пъти за една седмица отидох на лекар, като се оплаквах от виене на свят и горещи вълни. Лекарят каза, че всичко е нормално и че аз просто трябва да се отпусна и да дишам дълбоко.

Тогава реших да взема нещата в свои ръце и открих в интернет информация за капките Стресовитал, които са билкови капки и действат точно при такива състояние, като моето. Два месеца ги употребявах, и след още два от паническото ми разстройство не беше останало и следа. Е, имах дребни прояви на уплах и паника, но като цяло изобщо не се чувствах така, както се чувствах преди.

Капките Стресовитал помагат не само при паническото разстройство, като цяло, но и при други състояния, свързани с безпокойството.

Николина Фотева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.