https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Стресовитал ликвидираха паническите атаки

0

Паническите атаки са внезапен и неконтролиран прилив на преобладаващо тревожност и страх

panicheskite ataki
По време на паническите атаки аз имах чувството, че сърцето ми ще изскочи, а дишането ми често беше почти невъзможно. Понякога се чувствах така, все едно умирам, или всеки момент ще полудея. Ако не се лекуват, паническите атаки могат да доведат до паническо разстройство и други проблеми.

Заради тях аз се отказвах от някои обичайни дейности, които ми носеха удовлетворение и радост. Но паническите атаки могат да бъдат излекувани и колкото по-скоро се потърси помощ, толкова по-добре. С помощта на лечението може да се намалят или да се премахнат симптомите на паника и да си възвърнете контрола на живота си.

За да се справя с паническите атаки аз ползвах капките Стресовитал и помощ на приятел. При мен имаше един страх от тъмното. Затова започнах да се разхождам след полунощ, заедно с моя приятел, обикновено по улици, на които няма много движение. Така постепенно отивахме към центъра на града, където вечер има хора.

Всичко стана постепенно. Аз приемах капките Стресовитал, опитвах се да контролирам паническите атаки, да преодолявам страха и да се справям с всичко онова, което ми причинява дискомфорт.

Успях да се уравновеся само за около половин година. Днес аз съм доста по-спокойна и почти не изпитвам страх, ако случайно замръкна някъде сама.

Красимира Т. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.