Паническа атака имам всеки път, когато попадна сред много хора

Паническа атака, необясним страх, чувство на ужас и една всеобща парализа ме обзема всеки път, когато съм сред много хора в затворено пространство

panièska ataka

Паническа атака ме парализира всеки път, когато съм някъде навън. Особено много се страхува, ако попадна в затворено пространство с много хора. Не е проблем да вървя по улиците. Но не мога да отида спокойно на кино, например.

Разказвам това в сегашно време, но за мен пристъпите на паническа атака вече са минало. Или по-правилно е да кажа, че отминават. Старая се да свиквам. Имам желание да се справя с този проблем, и правя всичко, което е по силите ми.

От всичко, което съм опитала досега, най-много ми помагат капките Стресовитал. Може да са билкови, но пък имат страшна сила. В началото, когато започнах да ги взимам, първото, което усетих, беше спокойствието. Нямаше го онова страховито дум-дум в гърдите ми. Гледах с широко отворени очи, а не навела поглед, както правех преди. Капките Стресовитал буквално ми изправиха главата, вдигнаха ме на крака и ми дадоха възможност да погледна страха очи в очи. Това никак не е малко.

Всъщност, това е първото, с което трябва да се започне при паническа атака – да се изправя срещу проблема. Да знам, че той съществува и да правя всичко, което е възможно, за да го победя. С капките Стресовитал като аресенал, съм убедена, че това ще се случи много по-скоро, отколкото съм предполагала.

Н.Петева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.