Пълна промяна с капките Хепавитал

От три години се мъча да се разделя с подпухналия вид, който имам и едва сега успях, с помощта на капките Хепавитал

капките Хепавитал
Пълна промяна с капките Хепавитал

Истината е, че аз имам малък проблем с бъбреците, който се отразява зле на здравето ми, но за съжаление нещата там не могат да се оправят от раз. От едно известно време, обаче, аз започнах да забелязвам, че всяка сутрин се събуждам ужасно подпухнала. И проблемът не е само в подуването на клепачите, както преди, но и на ставите, на ръцете и т.н. Най-интересното беше, че се подуваше само единия крак, или само едната ръка. И от време на време се редуват… Никой не можа да ми каже от какво е, никой лекар не ми предписа точното лечение. И както много пъти се случва, аз случайно намерих решение на този проблем.

От работата ходим с една колежка на аеробика и там една жена ми каза за пречистване на тялото. Много подробно ми обясни за какво става въпрос. От онова, което ми каза, аз разбрах, че това е важно за здравето. В крайна сметка съм на 24 години и не върви да задълбочавам здравословните си проблеми още от сега. Пречистването го направих с капките Хепавитал. Те са билкови капки, направени от много билки, с билки от България и Китай, а и като направих първото прочистване, аз разбрах каква е разликата и колко добре действат. Най-добри резултати получих от последната доза, която беше преди месец. Тогава заедно с капките Хепавитал аз направих паралелно и едно прочистване на бъбреците с диня. Седем дни само диня и зелен чай. Първите два дни не знаех на кой свят съм, но след това вече бях като нова.

Много съм доволна от онова, което се случи с моето здраве след прочистване с капките Хепавитал и най-вече от факта, че се разделих завинаги, може би, с отоците.

Мими Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.