Знаете ли защо пъдпъдъчите яйца са толкова полезни?

Полезните свойства на пъдпъдъчите яйца са станали известни на хората преди много векове

пъдпъдъчени яйца Пъдпъдъчите яйца са споменати в египетските папируси, и са използвани в рецепти на традиционната китайска медицина.

Освен това, японците използват яйцата от пъдпъдък за подобряване на здравето.
Само те могат да извлекат голяма полза от нещо толкова малко. След бомбардировките над Хирошима и Нагасаки през 1945 г., японски лекари активно са ангажирани в търсене на продукти, които допринасят за ефективно отстраняване на радионуклидите от тялото. Оказа се, че пъдпъдъчите яйца имат положителен ефект върху развитието на мозъка на децата, и не само. Затова правителството на Япония изисква ежедневна консумация на пъдпъдъчи яйца (2-3 броя) в диетата на децата и възрастните.

Тирозинът, който е част от пъдпъдъчите яйца, позволява да се поддържа здравословен тен. Затова в много от скъпите марки кремове и шампоани са включени компоненти от пъдпъдъчите яйца.

Пъдпъдъчите яйца са по-силни от Viagra

Българските специалисти откриха, че ефективността на пъдпъдъчите яйца е по-добра от хапчетата виагра. Българите дори изобретили коктейл наречен „Младост“ . Действието от употребата на магическия елексир за потентността е просто зашеметяващо. Причината за ефекта е, че пъдпъдъчите яйца съдържат много полезни минерали, включващи фосфор, богати на желязо минерали, витамини А, В1 и В2.
Затова мъжете трябва да пият по едно яйце от пъдпъдък сутрин на гладен стомах.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.