https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Отслабването не трябва да е мисия, а начин на живот!

0

Откакто отслабнах, много хора ме питат как съм го постигнала. Аз им обяснявам, че отслабването не е мисия, а трябва да стане начин на живот

начин на живот

Начин на живот е отслабването, а не мисия. Така казвах на моите приятели, които се чудеха как от близо 100 килограма, станах 70. И като им казвах, че не пазя диета, те ме гледаха с недоверие. Ами – точно така е. Аз диета не пазя. През цялото време се храня здравословно и не мисля за фигурата си, а за здравето си.

Поставих началото на моя начин на живот, като започнах да си записвам всеки ден какво съм изяла. Един залък да хапна – записвах го. В началото се образуваха едни много дълги списъци. Започнах да внимавам не толкова какво ям, а колко. Поставих си за цел постепенно да намаля дължината на всекидневния списък на изяденото от мен. Важно беше не какво ям, а колко.

И в един момент ограничаването започна да ми се случва някак естествено. За мен дори не беше важно колко килограма отслабвам, а да отслабвам, да превърна свалянето на килограмите във факт.

Така и стана. След като видях, че има промяна във фигурата ми, аз започнах да правя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, за да дам малко здраве на моя организъм. Не след дълго добрите резултати бяха не просто факт – те бяха видими!

Калинка Попова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.