https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Хепавитал са средството, с което започнах да отслабвам

0

Започнах да отслабвам едва след като направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

otslabvane
Отслабвам и се чувствам много по-добре едва след като направих тримесечно прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. Така, благодарение на този прекрасен продукт, аз подобрих не само фигурата си, но и здравето. Това стана възможно едва след като прочетох и се информирах доста за това какво се случва ако черния дроб не се прочиства редовно.

Аз знам и двете положения. Знам какво е да не се прочиства черния дроб и как се чувствам сега, след като съм направила вече второто тримесечно прочистване.

Аз не само продължавам да отслабвам, въпреки, че вече не взимам капките Хепавитал, но и се чувам добре. Не мога да ви опиша какво е усещането, след като съм се освободила от всички шлаки и не особено полезни неща, които се натрупват с храната. А аз не мога да кажа, че се хранех с кой знае колко полезна, хубава и здравословна храна. Аз дори не се хранех по някакъв режим, ами хапвах нещо набързо през деня, и вечер буквално преяждах.

Всичко това вече е минало. Не искам да си спомням за него, защото вече не само изглеждам различно, но мисля различно.

Надявам се и за вас влошеното здраве и излишните килограми да станат минало, след като използвате капките Хепавитал.

Гергана Начева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.