Отслабнах трайно след прочистване на черния дроб

Прочистих черния дроб и вече се чувствам много по-добре, за разлика отпреди

 

hepavital
Отслабнах трайно след прочистване на черния дроб

Родих синът си на 23 и имах проблемна бременност. Не трябваше да се движа особено и да се натоварвам. Така от прекрасните за мен 49 килограма се озовах на кошмарните 86. Никой не ти казва как една бременност променя тялото, никой не те подготвя за това преживяване. Вярно е, някой жени не качват и грам, но аз не бях от тези късметлийки. Всичко беше заради хормоните. Лекарите ми обещаваха, че след като родя ще си върна килограмите, но това не стана.

Когато спрях да кърмя реших да започна да спортувам. Но получих проблем с колената и не можех да избягам повече от 500 метра без болка. Отидох при диетелог, който ми изготви индивидуален режим, който спазвах стриктно. Усилията ми не бяха увенчани с успех. Отказах се. След това започна голямото четене, ровех се в различни сайтове и така попаднах на капките Хепавитал.

От всичката литература, която бях изчела, стигнах до хомеопатията, а тя ме отведе и до билките. Реших да пробвам и да направя едно прочистване с капките Хепавитал. те са естествен природен продукт и нямаш как да ми навредят. Дори баба ми ме окуражи, заклет вярващ в силата на билките. Знаех, че те помагат за това-онова, но за отслабване не бях чувала. Е, мога да кажа, че бях приятно изненадана. Благодарение на капките Хепавитал прочистих черния дроб и жлъчката, свалих желаните килограми и се чувствам по-добре от всякога.

Маргарита Думанова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.