https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Отпуснатото дупе скъсява и най-дългите крака

0

Крака до сливиците са мечта за всяка жена. Това няма как да се получи, ако не е стегнато седалището


Отпуснато ли е дупето, и най-дългите крака изглеждат по-къси.

Най-добре е да комбинирате усилията, като едновременно натоварвате мускулите на бедрата и на седалището. И време ще пестите, и ефектът ще се получи по-бързо.

1. Притиснете с гърба си фитнес топка към стената. Вземете в ръце по-тежки гири (около 3 кг). Изнесете ходилата малко напред и направете дълбок клек, докато в коленете се образуват прави ъгли. Задръжте така и бавно пребройте до 8. Изправете се, разтърсете мускули и повторете още 3-4 пъти. Упражнението може да се изпълнява и без топка, като плъзвате гърба си по стената.

2. Легнете по гръб, сгънете крака и стъпете на ширината на раменете. Ръцете са свободно отпуснати покрай тялото. Повдигнете гърба и таза, в горната точка стегнете седалището. Бедрата и корпусът трябва да са в една линия, а тежестта пада на раменете, не на врата. Отпуснете мускулите и се върнете обратно на пода. Повторете 15-20 пъти.

3. Обърнете се по корем и протегнете ръце напред с допрени длани. Повдигнете едновременно краката и ръцете, без да извивате прекалено кръста. Задръжте в крайната точка и бавно пребройте до 8. Отпуснете се на пода, починете малко и повторете.

4. След това застанете на колене и се подпрете на опънати ръце. Дланите трябва да са точно под раменете, кръстът е стегнат, а коремът – прибран. Отделете дясната ръка от пода и лявото коляно, като се стараете да ги допрете едно до друго. След това изнесете ръката напред, а крака опънете назад на нивото на корпуса. Повторете по 15-20 пъти първо с единия крак, а след това с другия.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.