https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Алкофитал ми донесоха така жадуваното отказване от алкохола

0

The Bottle (45th/52)

Отказване от алкохола за около вече две години постигнах с капките Алкофитал. Този продукт ми помогна да се справя с големия проблем, който имах

отказване от алкохола
The Bottle (45th/52)

За отказване от алкохола препоръчвам капките Алкофитал. С тяхна помощ аз вече не пия никакъв алкохол от почти две години. Даже може и повече да е – не съм засичал времето. Имам желание да споделя накратко своята история, за може повече хора да се възползват от този много добър природен продукт, който е за отказване на алкохола.

Може би при всеки човек капките действат различно. Аз знам, че за мен тяхното действие е много добро, защото ми предизвикаха непоносимост към алкохола. Това е много добро тяхно действие. Така се постига постепенно намаляване на дозата алкохол, която се изпива.

От самите капки аз съм употребил около 5-6 опаковки. Може и малко повече да са – не съм засичал. Но съм ги взимал в продължение на 3-4 месеца, с едно прекъсване за няколко седмици.

Сега мога да кажа, че знам как се чувстват трезвениците. Искам също така да подчертая, че явно действието им при всеки човек е различно. Имам приятел, който ги взема, също, но на него му трябваше много по-малко време, и много по-малко опаковки от капките Алкофитал, за да започне да отказва алкохола.

Сега продължавам напред. Всяко отказване от алкохола е предизвикателство. Пожелавам на всеки, който е изправен пред това предизвикателство, да се справи.

Н. Петров от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.