Отказване на алкохола с капките Алкофитал – единствения начин за живот без алкохол

Отказване на алкохола с капките Алкофитал е единствения начин да се справите с алкохолните проблеми – вашите и на близките хора, които обичате

отказване на алкохола

Отказване на алкохола с капките Алкофитал е единственото работещо средство за мен. Аз имам дългосрочни проблеми с алкохола. Капките Алкофитал ми помогнаха да започна отказване на алкохола. Аз много дълго време отлагах това да се случи. Все не успявах. Предавах се. И бях слаб, защото не виждах подкрепа от никъде.

Но в живота ми се появи една жена. Тя сега е моя приятелка. Тази жена ми помогна да се стабилизирам. Нейна беше помощта и за капките Алкофитал. Направих всичко, което се изисква от мен. Бях дисциплиниран и успях да се справя.

Скоро за мен минаха първите 6 месеца, които прекарах без алкохол. Това означава, че половин година съм успял да стоя далеч от пиенето.

За отказване на алкохола препоръчвам капките Алкофитал, защото те ми предизвикаха непоносимост към алкохола и така спрях да пия. Много е важно да се знае, че непоносимостта към алкохола е единственото сигурно нещо, което може да накара един алкохолик да спре да пие. Казвам това от личен опит. Не се съмнявайте в капките Алкофитал! Поръчайте ги и дайте шанс на себе си и на своите близки да изживеете живот, далеч от алкохола Сами ще се убедите колко добре и колко бързо действат тези страхотни капки за отказване на алкохола.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.