Обезумявах, когато бях в запой, сега отказвам пиенето с капките Алкофитал!

Аз мисля да се променя и отказвам пиенето, защото много ми се насъбра. Първо ме изгониха от работата, след това и жена ми си замина

отказвам пиенето

Отказвам пиенето и мисля да отида някъде навън да работя. да се махна от тази държава, защото ми омръзна и ми дотегна само от лоши работи.

Най-ми тежи това, че заради моята тъпотия с алкохола жена ми си замина на село при техните, взе и детето и сега не мога да ги виждам още. Но, аз смятам да се поправя и да не съм такова леке, каквото бях. Искам да променя живота си и да се върне старото щастие при мен. Не знам защо направих това. Нямам извинение за нищо, което съм направил. Колко съм сгрешил, само аз си знам. Обезумявах, когато бях в запой, но сега отказвам пиенето с капките Алкофитал.

Капките Алкофитал ги поръчавам от един сайт. Сайта се казва kapkite.com. Там има информация за тях. Аз мога да кажа, като потребител на тези капки, че съм доволен от тяхното действие и от това, че благодарение на тях аз вече не пия толкова, колкото пиех преди.

Аз взимам капките само от 2-3 месеца, там някъде. Малко време е минало. Може би трябва да мине още време, за да кажа какво се е случило. За мен сега е важно, че отказвам пиенето, променям се, ставам нов човек и отново ще си бъда със семейството.

Коста Донев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.