Отказах съпруга си от алкохола благодарение на капките Алкофитал

Използвам случая да споделя за това как отказах съпруга си от алкохола, благодарение на капките Алкофитал

 

piene
Отказах съпруга си от алкохола благодарение на капките Алкофитал

Казвам се Виолета Стоименова и съм на 29 години. Моят съпруг е на 32 и от близо 3 години има непостоянни проблеми с алкохола. Той много пиеше, защото имаше имотни проблеми с неговия брат. В крайна сметка сега тези проблеми отминаха, те успяха да се разберат, но мъжът ми продължи да пие, макар и вече а не се напиваше както преди. Явно това нещо се беше превърнало в нещо като навик за него. Не знам как да го обясня, но неговата зависимост към алкохола наистина беше временна, защото когато изчезна причината, изчезна и желанието за алкохол. Искам да кажа също така, че не се разминахме и без някои ултиматума от моя страна. В крайна сметка нещата, макар и трудно, се оправиха.

По времето, когато отказваше алкохола моя съпруг ползваше капките Алкофитал, които аз му дава тайно в началото, а след това му помогнах да осъзнае, че трябва да ги взима и сам. Капките Алкофитал, които са билкови и са доста добри за хора зависими от алкохола, направиха така, че на него да му става лошо всеки път, когато употребява алкохол. Сега пак пие, но пие като нормален човек и не се налива както преди. Капките Алкофитал наистина се оказаха много ефикасни за отказване от алкохола.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.