Капките Алкофитал направиха невъзможното – отказах алкохола!

Отказах алкохола след като започнах да ползвам капките Алкофитал. Това е една много добра новина, не само за мен, но и за моето семейство

отказах алкохола
Отказах алкохола, защото толкова години тормоз бяха достатъчни. За мен е важно да мога да си изчистя тялото сега, то всички алкохолни боклуци, с които съм го тровил толкова време. Важно е да мога да си върна уважението на другите, както и собственото уважение. Защото, аз започнах да пия повече, когато спрях да се уважавам. Когато започнах да възприемам себе си като пияния боклук, за който ме мислеха всички. Е, елате да видите дали сега мислят така за мен. От три години съм трезвен като краставичка. Не знам на кой му е хрумнало да сравни трезвеността с краставица, но е истина, че по-свеж и изпълнен със сили не съм се чувствал досега.

Капките Алкофитал ми дадоха възможността да започна да изпитвам непоносимост към алкохола. За хората, които са имали проблеми с пиенето това е много важно. Важно е да знам, че мога да вървя по улиците с високо вдигната глава и да гледам хората в очите, без да ме е срам какво ще кажат или какво ще си помислят за мен.

Отказването на алкохола с капките Алкофитал е препоръчително за всеки, който си е мислил, че няма да се справи. Капките са добри и за хора, като мен, които няколко пъти са опитали да спрат алкохола, и по някакъв начин не са успели.

Красимир Темелков от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.