От тежък запек ме освободиха капките Хепавитал!

Аз имах много тежък запек. Случвало се е да не ходя до тоалетната и цяла седмица. Веднъж дори щях да се натровя така, от неходене до тоалетната

тежък запек

Значи, аз имах толкова тежък запек, че доктора ми каза, че моя запек бил мъжки запек. на мъжете, по принцип, им е по-стегнат стомаха.

Както може да се досетите, аз освен тежък запек имах и наднормено тегло, имах и проблеми с черния дроб. Казвам „имах“, защото днес положението ми е значително по-добре. всичко се подобри, след като започнах да използвам капките Хепавитал. Тази капки ми ги препоръчаха за прочистване на черен дроб.

За моя изненада, капките Хепавитал имат много добро разхлабително действие. Направо не съм очаквала такова нещо. Хубавото е, че и след като спрях да взимам капките, запека ми поотмина. Не казвам, че положението е идеално, но е много по-добре отпреди. А и като се има предвид колко зле беше преди, сега направо живея и пея.

Който не е имал запек, само той не знае колко тежко и мъчително е това положение. Не тежест, ами направо голям товар. Да не говорим за постоянната отпадналост, за липсата на сила, на настроение. Ами и кожата става по-друга. Направо не ми се говори за това, добре че мина.

Сега ще пия капките Хепавитал само от време на време, колкото да поддържам лечението на стеатозата, защото с нея не съм се оправила съвсем. Препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който иска по някакъв начин да помогне на здравето си.

Пенка Колева от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.