От седем месеца вече не съм зависим от алкохола

Много време ми отне, докато се реша да започна, но добрата новина е, че вече не съм зависим от алкохола

problem
От седем месеца вече не съм зависим от алкохола

Имах този проблем много време. Сега само от време на време пия. Позволявам си да се забавлявам само по повод. Не съм прекалил изобщо откакто започнах да отказвам алкохола. Решението ми е категорично, и дори от време на време да пийвам по малко, това не означава, че ще се върна към старите си навици.

Една лоша случка сложи началото на моето отказване. Ако бях продължил да съм зависим от алкохола, сега най-вероятно щях да съм някаква отрепка, която не знае нито какво прави, нито защо го прави. Почувствах се подкрепен от семейството си, видях, че те също искат живота ми да не продължава по този начин, и започнах. Най-напред проведох няколко терапии с психолог. След това започнах да взимам капките Алкофитал.

Капките Алкофитал действат като правят невъзможна употребата на алкохол. Те имат някакво въздействие върху центъра за зависимости в мозъка. Когато започнах да ги взимам, още след втория месец аз почувствах разликата. Това ми е най-дългия период без алкохол. И преди съм се пробвал, но е било за седмица, най-много. Сега съм направо доволен от този резултат, защото виждам, че това е правилния път за мен. Надявам се след година да се похваля пак и да съм останал чист от алкохола през цялото време.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.