От нервно напрежение и стрес щях да полудея!

Бях насъбрала толкова много нервно напрежение, че се чудех дали ще издържа. След време и стресът на работата си каза думата, и направо щях да полудея

нервно напрежение

Нервно напрежение и стрес е някаква опасна и много луда комбинация. За мен всичко това дойде като гръм от ясно небе. Но, явно доста дълго го бях събирала, за да избие така изведнъж.

Не мога да кажа кое е било първо – дали първо съм имала нервно напрежение и после се е появил стреса, или е било обратното. Важното е, че научих един много важен урок. Не угодиш ли първо на себе си, и да си скъсаш задника от старание – не можеш да угодиш на другите.

Това беше моята грешка. Гледах първо другите да са наред. В работата всичко да е свършено. У дома всички да са доволни. И, ако случайно останеше малко време за мен, аз гледах все нещо за другите да направя. Винаги готова, все да свърша някому услуга, и накрая – все недоволни. Ами, това е – не може да се угоди на другите, ако първо човек не помисли за себе си. Защото, ако съм болна, ако не мога да работя – на кой ще съм помогнала така? И аз ще съм зле, и другите ще са недоволни.

Затова – ликвидирах всякакво нервно напрежение и стрес с редовна употреба на капките Стресовитал, почивам си, спокойна съм, гледам първо себе си, и чак тогава ако остане време за другите. аИначе, угодия няма никому!

Гергана Фотева от Бургас

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.