От една загубена любов ми остана само депресията

Депресията така ме беше притиснала, че в продължение на 2 години не знаех нито коя съм, нито какво правя

 

любов
От една загубена любов ми остана само депресията

Не искам да изпадам в подробности за онова, което се сучи с последния мъж, когото допуснах в живота си. Старая се да продължа напред, и засега ми се отдава, затова предпочитам да кажа само как се чувствам сега.

Сега аз се чувствам много по-сигурна в себе си, както и в онова, което ми се случва. Не отричам миналото, но искам да се поуча от грешките, които допуснах тогава, затова гледам само напред. Депресията беше за мен не само страдание, но и урок. Урок, от който се надявам да съм си взела поука. Бях стигнала до там, че единствените хора, с които можех да излизам, бяха родителите ми. Депресията парализираше не само мислите, но и тялото ми.

Как се справих? Първо започнах много да чета за моето състояние. участвах в няколко групи във фейсбук, където бяха събрани все хора като мен, за да си даваме кураж, или пък съвети. Започнах да използвам по-често билки, отколкото антидепресанти, станах вегетарианка. Капките Стресовитал, които приемах в онзи период, и които все още приемам, много ми помагат не само да се стабилизирам, но и да направя един по-сигурен преход от минало към настояще.

Мисля, че всеки трябва да изживее това по свой, собствено начин, но моята грешка беше, че прекалено много се задълбах в неща, които не са нито толкова важни, нито непреодолими. Важното е, че сложих точка и продължавам напред!

Мила Стоянова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност.

Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39 лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.