От билките по-хубаво няма!

Аз открих полезността на билките едва когато станах на една така, по-сериозна възраст

images (19) Наложи ми се да се лекувам от мазен черен дроб и заедно с това трябваше и да отслабна малко. За целта ми изписаха лекарства. Лекарствата не можеха да направят така че да отслабна, затова трябваше да направя нещо, с което да си помогна и да сваля килограмите.

Мазния черен дроб го бях получила в следствие на прекомерна употреба на лекарства. Не знам кое би било по-добре за мен – да почна направо да отслабвам с билките или нещо друго, но е факт, че след като започнах прочистване на черен дроб аз успях да сваля малко килограми.

Прочистването го направих с капките Хепавитал. Билковият продукт е идеален за изчистване от всичко вредно, което е натрупано в черния дроб. Билките, които съдържа този препарат, са достатъчно силни. Плюс това са подбрани така че да действат възможно най-ефикасно. Когато започнах да взимам капките аз тежах 92 килограма. След тримесечно прочистване с капките Хепавитал и спазване на елементарна диета аз вече тежа 79 килограма. Така бавно, но славно се доближавам до килограмите, които бях преди да напълнея. Разбрах, че не само лекарствата могат да помагат. Билките също вършат страхотна работа. отсега нататък единствената грижа, която ще полагам за черния си дроб ще е да го прочиствам колкото може по-често.

Мира Григорова от Силистра

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.