Опитвам се да откажа алкохола с капките Алкофитал

Аз започнах да употребявам капките Алкофитал преди 7 месеца

 

алкофитал
Опитвам се да откажа алкохола с капките Алкофитал

До онзи момент имах страшни проблеми с алкохола, които се чудех как да реша. Пробвал съм много пъти да се откажа от пиенето сам, но не съм издържал и 7 дни. Беше ми трудно, защото нямах нито подходящ продукт, като капките Алкофитал, които да ми помагат, нито подкрепа, нито мотивация. Сега е по-лесно, защото взимам редовно капките Алкофитал, споделям живота си с едно момиче, което ще ми помогне да преодолея този труден момент и съм мотивиран да продължа да отказвам алкохола, защото виждам и усещам разликата.

Днес аз съм много по-отговорен към себе си, защото трябва да бъда отговорен и към моята любима, която вече една година ме търпи и обича такъв, какъвто съм. Аз не искам да я разочаровам. искам да ? дам всичко, което преди не успях да дам на предишните си приятелки. Искам да имаме детенце, искам да съм щастлив и спокоен, да имам постоянна работа и уважението на моите приятели. мисля, че всичко това е възможно, защото човек е способен да промени живота си само когато сам е осъзнал, че има необходимост от тази промяна.

Много съм доволен от действието на капките Алкофитал и ще продължавам да ги взимам когато е необходимо, защото виждам, че това е началото на моя нов живот – такъв, какъвто го искам и заслужавам.

Петър Борисов от Русе

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.