Шок! Коремът на опериран се отвори след операцията!

Около 70-годишен жител на Благоевград се събудил по време на операцията и видял корема си почти отворен

Операцията на 70-годишен мъж замалко да има фатален край!

операцията
Шок! Коремът на опериран се отвори след операцията!

Той бил опериран преди време, но тази сутрин се събудил и видял червата си да висят на мястото, където трябвало да има шев. Ужасният инцидент е притеснил сериозно лекарите от спешния център. Мъжът се обадил за помощ рано сутринта, информира struma.com.

Злощастният пациент се казва П. Гургулеев и инцидентът с неговата операция сериозно е притеснил близките му. Ако се чудите как точно се е случило отварянето на крема му, то обяснението е следното. Благоевградчанинът бил опериран в частна болница. Преди около 90 часа в същата болница лекарите свалили конците от операцията, която били направили преди време. След манипулацията медиците казали на човекът да си отиде в тях. Как точно с ее получило отварянето на раната, защо червата на възрастния мъж са отвън – никой няма представа, а след разгласяване на случая никой не желае да направи каквото и да е изявление.

В Спешния център в Благоевград били виждали какво ли не, но точно такова чудо още не им се било случвало. За да няма нови недоразумения по случая на отворената операция на корема, спешните доктори транспортирали болния до частната болница, където е направена операцията. Ръководството на болницата ще направи разследване по случая и ще накаже виновните.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.