https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Известно е, че има множество природни вещества, които могат да ни помогнат при различни проблеми и заболявания. Освен това обаче, има и доста, които са опасни. Такива са някои, препоръчвани афродизиаци, които всъщност застрашават мъжкото здраве. Вижте кои са те:

1. Продуктите, в които активното вещество е силденафил (виагра). Много внимавайте с тяхната употреба, особено ако сте на възраст над 40 г., страдате от хипертония, диабет и проблеми със сърцето. В доста случаи превишаването на дозата отвежда потребителя в Спешна помощ. Освен това, употребата на подобни продукти могат да предизвикат зачервени очи или течащ нос.

виагра2. Друг опасен афродизиак е веществото кантаридин, което се извлича от вид бръмбар, наречен „испанска муха”. Употребата на това вещество предизвиква бърза и силна възбуда, но може да причини приапизъм – това е състояние, при което ерекцията продължава с часове, дори и да липсват физическа или психическа стимулация. Това е тежко състояние, което изисква лекарска намеса, тъй като може да причини редица проблеми – нарушено кръвоснабдяване на пениса, увреждания на кръвоносните съдове, които могат да доведат до импотентност. С този афродизиак също внимавайте много, защото и най-малкото предозиране може да доведе до фатален изход.

3. Продуктите, съдържащи йохимбин също не са никак безобидни. Това помощно вещество е екстракт, който се извлича от растението Йохимба и има свойството да ускорява кръвния поток. Приемът на подобни продукти, поради съдържанието на алкалоиди във веществото, могат да предизвикват хипертония, безсъние, напрежение и раздразнителност. Особено внимателни трябва да бъдат страдащите от сърдечно-съдови заболявания.

4. Препоръчваната като афродизиак билка бабини зъби може и да не ви помогне да постигнете сексуална възбуда, но за сметка на това е много вероятно да ви доведе солидно разстройство.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.