https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Омазняването на черния дроб може да бъде вредно за целия организъм

0

Омазняването на черния дроб е вредно за целия организъм, защото това е заболяване, което се открива прекалено късно и няма как да се реагира

omaznyavaneto na cherniya drob

Омазняването на черния дроб носи вреди за целия организъм. Това особено много важи за мъжете, които по природа не са толкова загрижени за здравето си. И нещо друго искам да кажа. Омазняването на черния дроб може много лесно да се оправи, дори и само като се започне подходяща диета. освен това, когато се комбинира грижата за черния дроб с прочистване, тогава вече ползата е много по-голяма. Има начин да се справите, дори и късно да сте открили омазняването на черния дроб.

Аз съм много доволен от един продукт, който навремето ползвах. Това беше преди година и половина, може би две. Сега съм решил пак да направя прочистване на черния дроб, защото чувствам, че имам нужда.

Става въпрос за капките Хепавитал, които са билков, натурален продукт, съобразен с нуждите на черния дроб и жлъчката. Аз тогава направих едно по-дълго прочистване, но мога да кажа, че и три месеца да го ползвате, пак ще имате полза.

Капките хепавитал прочистват не само черния дроб, но и жлъчката. Когато този тандем работи добре, тогава вече можем да говорим за полза за цялото здраве.

Цветан Каролев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.