Има начин да се справите с омазняването на черния дроб – капките Хепавитал

Омазняването на черния дроб може да бъде изчистено, ако се ползва билковия продукт Хепавитал – капки за прочистване на черен дроб и жлъчка

омазняването на черния дроб
Има начин да се справите с омазняването на черния дроб

Омазняването на черния дроб се дължи на няколко фактора, но при мен беше фактора „преяждане“. Не знаех какво е това режим на хранене, не знаех какво е това мярка. Ядях като за последно. Най-вече хапвах мръвки. Лесно ми беше да купя едно кило пържоли и да ги метна във фурната. Аз живея сама и много не се замислям като готвя. То и не готвех толкова често. За мен беше достатъчно чинията ми да е пълна. С какво – това е без значение.

Дойде време да се замисля за това. Омазняването на черния дроб ме завари неподготвена. Без никакви навици. Започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Стори ми се най-разумно, защото е билков препарат, който може да има много ползи за мен. Така и стана. Докато взимах капките Хепавитал осъзнах, че нищо няма да постигна, ако продължа да ям, както преди. Затова си наложих известна дисциплина по отношение на храненето. И така, за три месеца, с помощта на капките Хепавитал и леката диета, която спазвах, успях да се справя с омазняването на черния дроб.

Сега се чувствам малко по-добре, отколкото преди. По-спокойна съм, защото и изследванията са ми почти в норма. Знам, че ако направя още едно прочистване с капките Хепавитал за три месеца ще бъда съвсем наред. Продължавам да спазвам леката диета и се надявам до лятото здравето на черния ми дроб да се нормализира.

Надежда Филипова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.