С Хепавитал аз преборих омазняването на черния дроб

Омазняването на черния дроб е коварно заболяване, с което се справих, благодарение на билковите капки Хепавитал

 омазняването на черния дроб
Омазняването на черния дроб се причинява от много фактори. Най-важните са злоупотребата с алкохол, лекарства и храна. Моят случай беше една редовна и нездравословна злоупотреба с храна.

По-точно казано, аз се хранех само много късно вечер, когато се прибирах от работа. Понеже живея сам, намирах това за нормално. Купувах си някаква готова храна и ядях когато ми скимнеше. Не след дълго вече тежах 120 килограма. Страшно нещо бях. А само преди около две години аз бях юноша бледен, едва ли не, с моите 72 килограма. И то при положение, че съм висок 1,83. Както и да е. Това донесе други проблеми за мен и моето здраве. И за здравето на черния дроб, както стана ясно по-късно.

От направените изследвания стана ясно, че имам мазен черен дроб. Омазняването на черния дроб се дължеше само и единствено на храната – на нищо друго. И на шантавия режим на хранене, който имах.

Започнах лечение, а след това преминах и на прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Капките Хепавитал са билкови капки, които ми помогнаха да доизчистя останалото омазняване, без да взимам излишна химия. Днес, половин година след като направих първото прочистване от три месеца с капките Хепавитал, аз съм здрав и с много по-добро самочувствие от когато и да било.

Георги Томов от София на 41 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.