https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Хепавитал – най-доброто решение за омазнен черен дроб

0

Ако имате омазнен черен дроб, ползвайте капките Хепавитал

chernia-drob
Капките Хепавитал – най-доброто решение за омазнен черен дроб

С тяхна помощ аз успях да изчистя мазнините от моя черен дроб само за 4 месеца. Така не само се погрижих за моето здраве, но и успях да сваля няколко излишни килограма, които имах.

Когато е налице омазнен черен дроб, човек се чувства уморен, не му достигат сили и не може да си върши работата нормално. Лошото е, че това са симптоми, които трудно могат да се свържат с омазнен черен дроб. Аз например, много дълго време си мислех, че това, което ми се случва, и това което изпитвам, е от преумора, от много работа и малко почивка. Отделно от това почти постоянно се събуждах отпусната и подпухнала.

Опитвах какво ли ле, много дълго време дори пих Сарженор, за повече енергия и бодрост, обаче нещата ми се получиха, и се почувствах много по-добре, откакто направих 4-месечното прочистване с капките Хепавитал. По принцип трябва да се прави прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал само три месеца, но аз реших да си поръчам четири опаковки от капките Хепавитал. За това, че имам омазнен черен дроб разбрах от прегледа, който си направих, малко след като започнах да взимам капките.

Сега съм добре. Няма и следа от умората, нямам и никакво оплакване от моя омазнен черен дроб. Може би след време ще направя още една серия с капките Хепавитал, но съм спокойна, защото знам как да се грижа за здравето си.

Мария Наумова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.