Обичам себе си и всичко в живота ми се промени

Започнах да обичам в себе си, и всичко в живота ми се промени. Разбрах, че аз съм най-ценна и за себе си и за другите, след като се случи това

обичам себе си
Обичам себе си и всичко в живота ми се промени

Обичам себе си, уважавам себе си, вслушвам се в себе си… Колко пъти съм ги чувала тези думи, и колко пъти съм си обещавала, че ще го направя. Разбрах, че няма как да съм полезна на себе си, ако не бъда поне малко по-добра и по-разбираща към онова, което съм. Разбрах, че няма как да се променя, ако не го обикна. Ако не обикна себе си.

И така, ден след ден, седмица след седмица аз започнах да обичам себе си, да уважавам това, което съм. Безпристрастно признавах всичките си грешки и недостатъци. И започнах да се променям. Поставях себе си на първо място. И, колкото и да е странно, това ми помогна да бъда полезна и на другите. Да ги обичам, уважавам, разбирам, и да им помагам. Бях много по-полезна на себе си и на другите, след като се обикнах. И след като простих – на себе си и на другите.

Обзе ме някакво вътрешно спокойствие, мир, който ми помагаше да виждам, разбирам и усещам всичко онова, което преди беше неразбираемо и невидимо за мен. И колкото и да не ви се вярва, животът ми се промени. Не веднага, но промяната сега е тук и е осезаема. Видима за всички, и най-вече – за мен!

Мира

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.