https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Нямам проблем с алкохола след употреба на капките Алкофитал

0

Проблем с алкохола имах в продължение на дълги години, докато не попаднах на информация за капките Алкофитал – решение за всички зависими

problem s alkohola

Проблем с алкохола имаше и моя баща, и може би от него съм го наследил. Той от това почина, но тогава времената бяха други. Сега има предостатъчно информация, както и начини не само да се намали приема на алкохол, но и да се откаже съвсем. За мое щастие аз попаднах на сайта www.kapkite.com, където има хем информация, хем предлагат начин за решение на този проблем с алкохола – както мой, така и на хората, които са около мен. Защото когато се злоупотребява с алкохол това не е проблем само на човека, който пие, но и на другите хора около него. Много е сложно за обяснение, особено що се отнася за причината, поради която се започва да се пие алкохол. Смятам, че всеки човек е индивидуално зависим от алкохола и сам трябва да анализира причините, както и да ги ликвидира, ако може.

Аз ползвах капките Алкофитал в продължение на 3 месеца. Приемах ги без почивка между приема и така само за около половин година реших моя проблем с алкохола. Реших го, защото исках да го реша, а не защото разчитах на някаква чудодейна случка. Това също е важно и трябва да се има предвид.

Манол Петров от София

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.