https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Нямаше да отслабна, ако не бях ползвала капките Хепавитал

0

Аз много исках да отслабна, и правех какво ли не, за да го постигна, но нямах успех, не и преди да започна да ползвам капките Хепавитал

otslabna

Исках да отслабна не заради друго, а за да мога да се почувствам малко по-добре. Откакто напълнях започнах да се чувствам не много добре, чисто здравословно. Емоционалния дискомфорт от това, че съм дебела, някак го бях преживяла. Исках просто да не пръхтя като шопар, докато ходя, и ако може, да не се зачервявам всеки път, докато качвах стълбите до втория етаж, на който живея.

Много е лошо да си дебел, затова исках да отслабна. За здравето е лошо, не за друго. Но, каквото и да правех, все не ми се получаваше. То не бяха хапчета, то не бяха чайчета, то не бяха мазила… Нищо не помагаше. Не и преди да започна да ползвам капките Хепавитал.

Хубавото на капките е това, че ми дават възможността да се погрижа и за добрата работа на черния дроб и жлъчката. Едва след като направих прочистването с капките разбрах, че за да се освободя от излишните килограми и да отслабна, тябва да се освободя и от всичко онова, което пречи на черния дроб и жлъчката да работят нормално. Ето защо сега съм много щастлива. Слабея, хубавея и се чувствам добре. Хапвам нормално и не качвам. Чувствам се добре в собствената си кожа. И всичко това – благодарение на капките Хепавитал.

Мариела Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.