https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Нямам извинение за алкохолизма, но намерих решение и се справих със зависимостта към алкохола!

0

Зависимостта към алкохола няма нужда от извинения. Колкото и да обяснявам защо съм започнал да пия, това няма да помогне на никой. Затова искам да разкажа как се справих

зависимостта към алкохола

Зависимостта към алкохола може да бъде голямо бреме. Но, това не означава, че трябва цял живот да живеем с това бреме. Колкото по-тежък е случая на алкохолна зависимост, толкова по-яростно трябва да се борим с нея.

Аз навреме осъзнах, че нещо с мен не е наред. И че всичките ми проблеми произтичат от това, че злоупотребявам с алкохола. И че тази злоупотреба е прераснала в нещо, което всеки момент ще излезе извън контрол. Ето защо аз започнах да мисля как да се измъкна от алкохолния капан.

Случайно попаднах на информация в интернет за едни билкови капки, които се казват Алкофитал. Тези билкови капки предизвикват непоносимост към алкохола. За мен това беше нова информация. Затова проучих колкото се може по-добре за какво става въпрос. Направих консултация с една моя позната, която е фармацевт. Тя одобри избора ми, и аз си поръчах капките.

Първата ми поръчка беше от три броя, за да може да се възползвам от добрата отстъпка. Така в продължение на четири-пет месеца аз ползвах капките Алкофитал и след време започнах да забелязвам, че влечението ми към алкохола не е чак толкова голямо.

Днес, вече година и нещо, след като престанах да ползвам капките, аз все още държа фронта, и нямам проблеми със зависимостта към алкохола.

Васил Пратов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.