https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Няма по-гадно усещане от лошите новини, които ти съобщава лекаря

0

Отидох на лекар заради честа диария и болка в коремната област, като си мислех, че е някаква лятна инфекция

buiolПроблемът се оказа доста по сериозен. Имам токсично увреждане на черния дроб, причинено от лоша храна или нещо друго. Не е от алкохол, защото аз почти не пия, не е и от лекарства. Факт е, че често взимам неща от големите магазини, които са на промоция. И така се оказа, че съм бил сит, но не и здрав. Най-малко съм очаквал точно черният ми дроб да заболее, защото все си мислех, че трябва да имам или жълтеница или да съм алкохолик.

Оказа се, че не е точно така и че никой не е застрахован. Така разбрах и нещо друго – евтиното винаги излиза по-скъпо. А най-скъпо е здравето.

За да се оправя от това състояние, лекарят ми изписа лекарства и диета. Пия капки за прочистване на черния дроб „Хепавитал“. Тях си ги поръчах от www.hepavital.com. Те са билкови и ще ми помогнат да неутрализирам всичко онова, което лошата храна ми е причинила. Досега никога не съм се замислял, че може да ми дойде нещо подобно като проблем, най-малко от черния дроб. Все съм игнорирал този проблем, но ето че се случи. Да не говорим за някакъв здравословен начин на живот.

Впечатленията ми от капките за прочистване на черния дроб и жлъчката „Хепавитал“ са добри. Все пак това е препарат, който може да се купи без рецепта, защото съдържа билки и съответно е много по-надежден от всякакви химии, особено когато става дума за черния дроб. Ефект има и се забелязва още на втората седмица. Поне при мен беше така. Сега продължавам да ги пия, докато наистина не се почувствам по-здрав.

Иван Нонев от Бургас

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.