Няма нищо по-хубаво от едно ново начало за здравето!

Не трябва да има пречки, когато е необходимо да се направи всичко възможно за здравето

 

здраве
Няма нищо по-хубаво от едно ново начало за здравето!

Казвам се Надежда и дълго време имах много големи проблеми с моето здраве. Аз съм на 28 години, но имах високо кръвно и изобщо – всички показатели ми бяха много нагоре, заради неправилния начин, по който се хранех. Аз съм на мнение, че можех много по-рано да реша част от проблемите си, но истината е, че все отлагах. Не зная защо, но ми се струваше, че тези неща могат да минат и от самосебе си. Бях глупава и и си играех със здравето си.

Преди една година обаче, нещата се промениха. С мои приятели бяхме на Рила и аз не можех да изкача една нормална височина, не можех да вървя нормално по пътеките, а ставах червена като рак, задъхвах си и ми беше много трудно. В момента, в който се върнах в София, аз си обещах, че ще променя това. Започнах да посещавам курсове по пилатес и намалих храната. Не съм дебела, и тогава не бях, но обездвижването буквално щеше да ме убие.

Времето, през което ходех на пилатес съчетах с взимане на едни билкови капки – Хепавитал. Капките Хепавитал са за прочистване на черния дроб и жлъчката и дават положително влияние на здравето. След като приключих прочистването с капките Хепавитал забелязах, че аз съм много по-подвижна, имах повече енергияи се чувствах отлично. Сега кръвното ми е нормално, лошия холестерол и той е надолу и аз съм доволна, че намерих време и мотивация да направя нещо толкова важно за здравето ми.

Надежда Желева

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.