Започвам всеки нов ден с мисълта за ново начало

Ново начало за мен е всеки нов ден, защото борбата с алкохолната няма начало и няма край – важно е всичко, което правя, за да се променя

ново начало

Ново начало е всеки ден, който предстои. И днес аз съм готов да го посрещна и да бъда по-добър от вчера. В борбата с алкохолната зависимост е важен старта. Всяко ново начало е трудно. Още по-трудно е то, когато е начало на един живот, далеч от зависимостта към алкохола. Промяната изисква пълно отдаване – 24 часа, нон-стоп. Аз оставам ангажиран с преодоляването на зависимостта към алкохола дори и в моментите, в които не мисля за това. Знам, че една погрешна стъпка ще ме върне пак там, където бях. А това не бива да се случва.

Бях зависим от алкохола много години. Пропих и пропилях най-хубавите години от моя живот. Но вече съм друг. Вече съм пак такъв, какъвто бях, преди да имам проблеми с алкохола. Сложих ново начало с капките Алкофитал. Билковите капки Алкофитал ми дадоха шанса да се откажа от алкохола. Помогнаха ми да не съм зависим, да не пия толкова много, колкото преди, а в последните две години и четири месеца да не употребявам изобщо никакъв алкохол. Този чудесен билков продукт ме изправи на крака и ми помогна да вървя по-уверено към моето ново начало.

За мен и за моите близки капките Алкофитал са най-доброто решение за справяне с алкохолните проблеми, които имах. Те ми дадоха шанса да се поправя и да бъда полезен, както на себе си, така и на околните. Препоръчвам този невероятен билков продукт за отказване от алкохола на всеки, който иска да постави ново начало на своя живот.

Кирил Йорданов Петров от София на 41 години, бивш алкохолик

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.