https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Всеки заслужава своето ново начало

0

Ново начало не винаги означава да започнеш да живее живот на ново място. Или пък да смениш работата, приятелите, както и навиците

Ново начало означаваше за мен да променя онова, което е в главата ми. Или, което беше. Защото днес с ръка на сърцето мога да кажа, че съм нов човек. Затова казвам, че новото начало не трябва да започва просто ей така, а да бъде осмислено и прието. Човек да е наясно с онова, което трябва да направи. И най-вече да знае как да го направи. За всичко в този живот, за всичко, което правим и искаме да направим, е нужен план.

И не на последно място – да си готов, да искаш това ново начало. Аз много го исках. Дадох си сметка, че не ми остава кой знае колко много живот и трябва да го изживея така, както искам. Заслужавах ново тяло, нови емоции… Ново начало. И всичко това зависеше от мен, от никой друг. Ако аз не можех да го направя за себе си, значи никой не можеше.

Трябваше да скъсам със старите навици. най-вече с моето малодушие. Ама толкова безхарактерна бях… Не че сега съм нещо по-различно, но поне се старая. Поне полагам някакви усилия и искам да се променя. искам го това ново начало именно като ново начало. И не заради друго, а заради самата себе си.

Н.Е.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.