Капките Алкофитал са ново начало за нашия син

Ново начало за нашия син са капките Алкофитал. Той има зависимост от алкохола, която се появи след като се разделиха с жена му

ново начало
Капките Алкофитал са ново начало за нашия син

Ново начало заслужава всеки човек. Нашият син имаше много труден период, покрай развода с жена му. Вината за този развод е изключително нейна, защото тя му изневери. Сега живее с този мъж, и с детето. Той виждаше детето рядко, докато имаше проблеми с алкохола. Сега се оправя. Много се надяваме това подобрение, което се случва сега, да е за по-дълго време. Той започна да взима капките Алкофитал. Първо е намерил информация за тези капки в интернет. после е питал и в една аптека. Разговарял е и с неговата психоложка. Той започна да ходи на психолог след като жена му го заряза.

Много мога да разказвам за онова, което е било преди. Не ми се иска да се връщам пак към онова, време. Иска ми се да вярвам, че това подобрение, което се случва сега с него, наистина е ново начало. Да спре да пие, да се стабилизира и да си върне вижданията с детето. За него няма по-важно нещо от това.

Колкото до капките Алкофитал, мога да кажа, че те наистина му помогнаха. три месеца ги взимаше и спря да пие. Сега не ги взима и пак се контролира. Не употребява алкохол. надявам се да си е взел бележка от това, което му се е случило.  И повече никога да не посяга към чашката.

Христева от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.