С капките Хепавитал ще започна новата година по-слаба!

Новата година ще бъде за мен едно наистина ново начало. Ще бъда не само по-слаба, но и много по-здрава, по-ведра и най-вече – без болести

новата година

 

Новата година трябва да е доста по-различна от старата. Всеки иска това. Няма човек, който не иска да постави едно ново начало на 1-ви януари.

Аз поставих моето началото малко по-рано. Това ще ми помогне да посрещна новата година много по-здрава, по-слаба и най-вече – без болести. Надявам се да е така, защото през последните една-две години се разсипах да боледувам. Да, то верно че бяха някакви настинки и неща от този род, но все пак си бяха неразположения за мен.

Аз започнах да правя прочистване с капките Хепавитяал миналия месец. Става въпрос, че с тези капки аз правя прочистване на черния дроб. За целта аз си поръчах три опаковки Хепавитал. Тези три опаковки ще ми помогнат да прочистя черния дроб в продължение на три месеца. Това се явява едно цялостно прочистване и на организма. Ето защо, след като приключи това прочистване аз ще бъда не само по-здрава, но се надявам и да отслабна малко. Сега забелязвам промяната в теглото. Надявам се, че след като свърши прочистването аз ще се почувствам още по-добре.

Капките Хепавитал са идеално средство за прочистване на черния дроб и на жлъчката. Това подпомага и цялостното прочистване на тялото.

Недялка Колева Ботева от София на 39 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.