https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Детоксикация с капките Хепавитал ми донесе така жадуваната нова фигура

0

Нова фигура имам, защото направих детоксикация на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал

nova figura
Нова фигура имам и благодарение на това, че най-после си дадох сметка какво си причинявам и как сама си вредя на здравето.

В началото искам да ви кажа как точно ми подействаха капките Хепавитал и какво направих, за да мога да се прочистя добре с тях. Капките Хепавитал ми донесоха не само нова фигура, но и чудесно здраве. Преди да направя детоксикацията с тях, аз се чувствах много подтисната, без всякакво самочувствие, без да имам желание да излизам. Единственото нещо, което правех, беше да ям, да ходя на работа, да се прибирам, пак да ям и никъде да не излизам. Това беше един период, през който качих едни ужасни 27 килограма. От тях успях да сваля сега само 12, но се надявам през следващите месеци да станат повече, че дори и да подмина тези 27 килограма. 12 килограма успях да сваля само за 4 месеца, защото през три от тези месеци аз правех прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

По време на самото прочистване и детоксикация на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал, аз изобщо не мислех за нова фигура, или за сваляне на килограмите, защото си имах други грижи. Оказа се, че многото килограми и ужасната храна са омазнили черния ми дроб, и затова трябваше да се справя с омазняването първо, и чак след това да мисля за нова фигура, сваляне на килограми и други подобни.

За моя изненада отслабването, прочистването на черния дроб и моята нова фигура бяха нещо като три в едно, заради употребата на капките Хепавитал. Сами разбирате колко важно е не просто да се отслабва, а да се прави всичко възможно това отслабване да е разумно и без йо-йо ефект.

Маргарита Томова от Пловдив

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.