Носталгия ме накара да злоупотребявам с алкохол

Аз съм на 34 години, живея в чужбина и преди време започнах да злоупотребявам с алкохол

bira
Носталгия ме накара да злоупотребявам с алкохол

Пиянството ми, ако мога така да го нарека, беше провокирано от носталгия и мъка. Почина дядо ми, а аз не можах да отида на погребението му. За да се стабилизирам и за да не допускам алкохола да провали работата ми тук, започнах да пия капките Алкофитал, които ми пратиха сестра ми и нейния мъж. За капките Алкофитал те научили от един колега на зет ми, който помогнал на баща си да ограничи алкохола.

Когато започнах да злоупотребявам с алкохола, си дадох ясна сметка, че това не може да продължава вечно и си казах, че ще спра, когато стане необходимо. Да, обаче все отлагах това спиране. И един ден споделих на сестра ми какво ми е положението, а и тя виждаше много добре какво се случва от скайпа.

Както и да е, започнах да пия капките и ден след ден гледах да не мисля за нищо, да се концентрирам около работата и да не правя глупости, защото тук, в Германия, никой не толерира издънките. Сега, три месеца след като започнах да пия капките, аз се чувствам много по-добре. Вече имам напредък и може да се каже, че два от тези месеци са ми абсолютно чисти от алкохол.

Борис Халачев

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.