Никога повече няма да бъда зависим от алкохола!

Никога повече няма да бъда зависим от алкохола!

Времето, през което бях зависим от алкохола, вече е минало за мен

Никога повече няма да бъда зависим от алкохола!
Никога повече няма да бъда зависим от алкохола!

Казвам се Борис и бях зависим от алкохола. Не станах алкохолик, благодарение на моето семейство, което плътно застана зад мен и ми помогна да се освободя от лошия навик. Много ми е трудно да говоря за този период, но все пак ще ви споделя малко повече подробности.

Сега съм на 36 години, разведен. Жена ми ме напусна заради по-млад от мен и от нея мъж. Започнах да пия, с надеждата, че това по някакъв начин ще тушира болката и унижението. Не се случи. Случиха се други лоши неща, докато пиех. Да се оправя беше въпрос на едно трудно, но правилно решение, което взех.

Родителите ми, и най-вече сестра ми ми помогнаха да се нормализирам и да стана пак онзи, който бях. Знам, че сгреших, но правя всичко възможно да се поправя и да не съм зависим от алкохола.

Капките Алкофитал бяха първото нещо, което направих, за да се спася от алкохолната зависимост. Това са билкови капки, които се взимат, за да се ограничи количеството алкохол. Сега съм вече втори месец без да съм пил нищо от онова, което пиех преди. Нямам кой знае какъв напредък, но аз сравнително скоро започнах да се справям с този мой проблем. веднъж дори отидох и на една сбирка на анонимните алкохолици. Смятам, че щом съм сложил началото – ще успея.

Борис Желев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.