Никога не съм се чувствала по-добре!

Знаете ли колко лесно е човек да се чувства по-добре?

прочистване
Никога не съм се чувствала по-добре!

Единственото нещо, което трябва да направи, е да започне да мисли и да се грижи за здравето си. А грижите за здравето не са чак толкова трудни, колкото ви се струва. Аз, например, започнах с едно обикновено нещо, като храненето. Постепенно спрях да ям сладко, да пия газирани, да ям хляб, салами и други готови храни. Предпочитам супи и задушени зеленчуци. После си дадох обещание, че ще се движа и няма да ям нищо след 18 часа. Не спазвам диети, не броя калории и ям каквото ми се яде, само без изброените неща. Даже и торти хапвам от време на време. И за две години състоянието ми значително се подобри.

Няма да ви говоря дълго за това, което бях преди. Само ще кажа, че тежах 108 килограма. В момента съм 81. Свалям бавно и не възстановявам. Правя редовно прочистване на черния дроб и жлъчката. За целта използвах капките Хепавитал. Билковите капки са моя доктор. Аз се лекувам с тях, защото те ми помагат да изхвърля всичко ненужно от мен. Капките Хепавитал подобриха работата на черния ми дроб и аз сега се чувствам още по-добре. Нямате представа какво нещо се изхвърли от мен – просто ужасно. Пак капките дадоха и нова сиа на свалянето на килограмите. Много съм доволна и смятам да продължавам в същия дух.

Маргарита Ангелова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.