https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Исках да бъда невидима!

0

Аз съм страдала от социално тревожно разстройство повече от 10 години

nevidima
Сега съм на 34 години. Всичко започна още по времето, когато бях ученичка. Бях много интелигентно дете, но когато учителите забелязваха разлика в мен, аз започнах да се опитвам да бъда невидима. Различни социални ситуации, включително и училището, бяха като изтезания за мен.

За тези десет години аз преминах като булдозер през моя живот. Преживях дори и период на злоупотреба с алкохол и различни успокоителни, които да овладеят моето безпокойство и депресия. Смятам, че е много интересен факта, че това разстройство се характеризира с патологичен страх от авторитетни фигури. И аз си мислех, че трябва да бъда просто един бунтовник!

Станах хамелеон и се опитвах да бъда и да действам като нормален човек, като всички други. Но не ми се отдаваше особено. Когато бях в 9-ти клас преживях автомобилна катастрофа и това още повече засили моето безпокойство.

Това разстройство беше много повече от един огромен срам, който изживявах. Преди години аз се опитах да обясня социалното тревожно разстройство на моя съпруг, но той не направи разлика между състоянието, в което бях, и алкохолизма.

Минах през най-различни лечение. В един момент желанието да бъда невидима отстъпи място на желанието да съм си просто аз. И това се случи по времето, когато взимах билковите капки Стресовитал. Аз съм човек, който много добре познава лечението както на депресията, така и на социалното разстройство. Затова си мисля, че мога спокойно и с ръка на сърцето да заявя, че най-добре се чувствам сега, когато се освободих от влиянието на всякакви лекарства, и взимам единствено капките Стресовитал, който са билкови, и които ми помагат не само да съм по-спокойна, но и да спя по-добре. Чувствам се чисто нова и вече нямам желание да бъда невидима. Искам хората да познават моя проблем и да полагат по-адекватни грижи за себе си, ако случайно се намират състояние на стрес и депресия. Най-добре е да ползват капките Стресовитал още в началото, за да не губят време в напразни лечения, като мен.

Петя Колева Миркова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.