https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Невъзможното стана възможно с капките Алкофитал

0

Капките Алкофитал помогнаха на моя съпруг да намали консумацията на алкохол

otkazvane alkohol
Пише ви съпругата на един неуспял алкохолик. Колкото и да ви звучи странно, това е точно така – моят съпруг не успя и никога няма да успее да стане алкохолик. Истината е, че той консумираше много големи количества алкохол. Като казвам големи, имам предвид големи за моите стандарти. Аз също пия, но не и толкова много. А от едно известно време той не само започна да пие по-често, но дори увеличи количеството алкохол, което консумираше.

Това ме наведе на мисълта, че трябва да се направи нещо, преди да е станало неща, като например това той да стане зависим от алкохола. Аз се постарах по всякакъв начин да се опитам и да говоря с него, но не ми се получи. Все казваше, че си знае мярката, че нещата са под контрол, но аз виждах, че това изобщо не е така. Затова реших да направя аз каквото трябва, пък да става каквото ще.

Онова, което направих, беше да поръчам три дози от капките Алкофитал. За трите дози аз имах отстъпка от цената, поръчах, получих и веднага започнах да давам от капките Алкофитал.

В началото не му давах много редовно, след това имаше един период, в който изобщо не можех да му давам, но в крайна сметка, след 7 опаковки Алкофитал и след 9 месеца упорито дебнене, за да му давам капките тайно, аз все пак успях да постигна някакъв успех. и то не какъв да е – мъжът ми в момента значително е намалил консумацията на алкохол.Пие толкова, колкото трябва, понякога и изобщо не пие, и всичко това след като спрях да му давам капките Алкофитал. Явно билките са си свършили добре работата, защото това положение при него е от вече почти година и половина.

Жана Маринова от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.