Възстанових се след нервна криза с чудни, билкови капки

Нервна криза е състояние, което сравнително лесно се овладява. Особено ако се открие подходящото лекарство, което е добре да е билково

нервна криза

Нервна криза не се случва само веднъж. Не е като да повишиш тон, или нещо подобно. Това е едно дълго състояние, в което външно съм спокойна, а вътрешно всичко ми ври и кипи. И докато се постигне баланс, минава много време, много неща се развалят, много отношения… Много лоши думи казвам, когато съм в нервна криза, и това наранява близките ми. Хайде, те са големи хора, но децата ми много страдат от тези ми състояния. Затова трябваше да намеря начин да се справя. Не исках да ходя на психолог. Не че се страхувам, или срамувам – не. Просто не исках, защото знам, че ще има случаи, в които ще съм по-зле, а тогава вече ще е нужна и по-сериозна намеса. Аз искам да знам, че мога сама да се справям.

Сама, но и с малко помощ от билките наистина преодолях моята нервна криза. Замислила съм се сериозно да ползвам капките Стресовитал като превенция и поддържащо лечение по времето, когато съм добре. Не мога просто да стоя и да чакам кога ще се случи и какво ще се случи. Не искам да гадая как ще реагирам, а да съм готова.

Капките Стресовитал трябва да се приемат от всяка жена, която сама се справя с този живот и сама е отговорна за семейство, деца и къща. Защото всеки има нужда от спокойствие!

Г.Димова

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.