Капките Стресовитал ми помогнаха при нервна криза

Имах нервна криза преди няколко месеца, която ми нанесе големи вреди на здравето – по-специално на емоционалното здраве и на килограмите

нервна криза

Нервна криза имах, и мога да ви кажа, че това е най-отвратителното състояние на света. Много ме е срам, като се сетя какво чудо бях. Лошото при мен е, че тази нервна криза не беше единствена, ами ме държа много дълго време. Нещо като земетресение с остатъчни трусове, или както там се казва… Не знам какво повече да ви кажа. Повечето от вас навярно са наясно какво означава нервна криза. Виждали сте такива хора. Особено жени. Е, аз съм била свидетел на мъж, който изпадна в нервна криза. Картинката не беше приятна, и дълго ще я помня.

На мен много ми помагат сега капките Стресовтиал. Става въпрос, че аз взимам тези капки от време на време и след като се възстанових от нервната криза. Ей така, за всеки случай. Освен всичко друго, имам намерение да продължа да ги взимам и защото много добре ми се отразяват на съня.

Искам да кажа още нещо за капките Стресовитал. Тези билкови капки не предизвикват замайване, когато се взимат, за разлика от хапчетата, които взимах преди. Имат много меко и приятно действие и могат да се взимат и през нощта. Също така, капките Стресовитал ще ви помогнат и да спите по-добре.

Милена Китанова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.