https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ето кои билкови капки ми помогнаха да си стабилизирам нервите!

0

Искам да ви кажа, които билкови капки ми стабилизираха нервите и ми помогнаха в труден период

nervite
Ето кои билкови капки ми помогнаха да си стабилизирам нервите!

Стресовитал са билкови капки, който започнах да взимам след като мъжът ми ме напусна и ме остави да се оправям сама с детето. Аз не съм очаквала подобно действие от един на пръв поглед обикновени билкови капки, Но ето че се получи. Успях да се стабилизирам, благодарение на тях. Със сигурност ще продължа да ги взимам, или поне от време на време. Много съм доволна и ми се струва, че съм направила правилния избор.

Правилния избор ми се състои и в това, че сравнително рано започнах да ги взимам. В смисъл, че започнах терапията с тях навреме. Най-хубавото е, че те са природен продукт, имат меко действие и ме ми се замотава главата от тях, както се е случвало от някои хапчета.

Капките Стресовитал ги взимах два месеца. Сега не ги взимам, но пак се чувствам добре. Препоръчвам ги на всеки, който има проблем с нервите, със съня и изобщо с емоциите.

И друго, което искам да кажа. Пак повтарям, че е много важно терапията да се започне навреме. Колкото по-рано, толкова по-добре. И когато се случи това, добре е наблизо да имате от билковите капки Стресовитал.

Фани Радева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.