https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Опит със Стресовитал: Нерви и стрес ме превърнаха в параноик

0

Нерви и стрес ме превърнаха в параноик. Аз не знам дали го казвам точно, но започнах да се тревожа за абсолютни глупости. Kоето не е типично за мен

нерви и стрес

Нерви и стрес преди не съм изпитвал толкова, колкото през последните няколко години. Започнах да работя за себе си. Първо бях сам. След това назначих и други хора, и така се почнаха притесненията.

Аз знам, че се справям добре. И в най-трудните и тежки ситуации съм се справял добре. Но, също така знам, че всеки един момент нещата могат да се променят. Така е, когато работиш за себе си. И на мен ми се иска това да не е така, но уви… Не го казвам със съжаление. Работил съм за други, и знам как беше. Все гледаш да се скатаеш. И после защо парите били малко. Ми, малко ще са. То не може да се плаща за скатавка.

Както и да е. Аз искам да ви кажа как успях да се справя с тези нерви и стрес. Ами, много постепенно стана. Не се случи изведнъж. Но пък за сметка на това сега съм бетон. Ползвах капките Стресовитал, които ми помогнаха да се справя с положението. Сега си почивам, но ще продължа да ги ползвам, защото има файда от тях. Доволен съм. Добре действат. Препоръчавам ги на хора, които имат нужда малко да успокоят топката, без да стават като гламави.

Митко Колев Петров от София на 33 години

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.