https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Освободете се от негативната енергетика, която разболява!/практични съвети/

0

Негативната енергетика разболява, и това е факт

energetika

Добре е да се научим да я разпознаваме и да се освобождаваме, както и да се пазим от нея.

В забързания ритъм на живота в мегаполиса невинаги ни стигат сили и време да се вслушаме в себе си и в своите усещания. А в същото време всеки нов ден ни носи различни житейски ситуации, сблъсъци с хора, конфликти и като следствие – немалко количество негативна и разрушаваща енергетика. Ако не се избавяме от нея, постепенно тя се натрупва и от малко зрънце се превръща в огромна топка, която постепенно ни поглъща.

Видове негативна енергетика

Има негатив, направен „непрофесионално“, т,е. не е насочен конкретно към някого. Това са т.нар. пожелания в гърба на непознати субекти: неволно някой ви настъпи в транспорта, друг пък ви е блъснал или просто сте се оказали обект на неправомерни претенции от страна на хора, които още от сутринта са под напрежение, имат отвратителен ден и си търсят кандидат за ролята на жертва.

Има категория хора, за които казват, че имат „лошо око“ или „лош език“. Тук могат да се отнесат и тези, които са погълнали всякакви брошури за магия, замисляйки се „какво хубаво да направят, така че на всички да им стане зле“. Но ако ви е изпратен негатив професионално, трябва да сте внимателни. Пазете се например от „изгубени“ бижута или пари. Намирате ги, те си лежат кротко на земята… Не! Това е капан!

И последният вид негативно послание е магическото въздействие по поръчка. Последствията от подобни въздействия с негативна енергия са различни: започвайки с невинно главоболие и упадък на сили до сериозни заболявания. „Доброжелателят“ отключва процеса на постепенното разрушаване на вашия живот… самоизчистване.

Има няколко прости метода за избавяне от чуждия негатив, към които е добре да се прибягва всеки ден, или поне веднъж седмично – своеобразно самоизчистване.

Запомнете, че ежедневният негатив се събира по краката (от стъпалата до коляното), по ръцете (от китката до лакътя) и по главата и по-точно – по косите и лицето. Затова е много полезно да вземате душ. Ще кажете – правим го всеки ден. В този случай обаче трябва мислено да си представите как от вас се стичат потоци мръсотия или чернилка, която е насочена към вас от недоброжелатели. Добре е и да кажете молитва! Важно е, че помага само душът, ваната е безполезна!

Изхвърли лошотията във водата

Този метод е подходящ за хора, които обичат да си напарят краката: в гореща вода се добавят 100 – 150 г морска сол без оцветители и аромати, 1 ч.л. счукан пелин и чаша сребърна вода (200 г). По време на процедурата се концентрирайте върху това, че целият насъбран през деня негатив, цялата тежест и умора от краката през стъпалата излиза във водата. Когато почувствате, че ви олеква, излейте водата, а краката изплакнете под течаща струя.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.